Vallavalitsuse sõidukil torgati rehvid läbi (1)

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva vallavalitsuse käsutuses oleval sõidukil torgati läbi kolm rehvi.
Tõrva vallavalitsuse käsutuses oleval sõidukil torgati läbi kolm rehvi. Foto: Maido Ruusmann / Facebook

Tõrva linnavalitsuse juures seisval sõidukil torgati jõulude ajal läbi kolm rehvi. Vallajuht arvab, et sõiduk ei langenud rünnaku alla juhuslikult.

«No mis see nüüd siis olgu! Kuigi jõulud on rahulik püha, on keegi kurikael võtnud nõuks ja jõulude ajal vandaalitsenud vallavara kallal – linnavalitsuse juures seisnud endise Helme vallavanema kasutuses olnud autol kolm rehvi läbi torgatud. Poliitviha või mis?» võib lugeda Tõrva vallajuhi Maido Ruusmanni Facebooki-postitusest.

Ruusmann täpsustas Lõuna-Eesti Postimehele, et vandalismiakt tuli ilmsiks kolmapäeval. Tema sõnul on varem endise Helme valla juhi Tarmo Tamme käsutuses olnud sõiduk praegu vallavalitsuse ühiskasutuses.

Mis selle teo tagamaad võiksid olla, Ruusmann arvata ei osanud. «Teisi autosid oli ka seal kõrval, aga just selle kallal käidi,» tõi ta välja.

Vallajuht lisas, et sõidukil olid läbi torgatud rehvid, mille kallal turvalisem toimetada oli. Rehv, mille puhul oli kõige suurem oht, et tegevus kellelegi nähtavaks saab, oli aga puutumata jäetud. «Turvakaameraid konkreetse koha peal pole,» lisas ta.

Ruusmann kinnitas, et juhtunust teavitatakse ka politseid. Kahjud kannab eeldatavasti kindlustus. Sellest hoolimata teeb juhtunu tal aga meele mõruks.

«See pahategija oli nagu Grinch, kes jõulud varastas,» tõi vallajuht paralleeli tuntud filmipahalasega. «Selline brutaalne lollus ei peaks tänapäeva käitumisnormidega kokku käima.»

Ka sotsiaaldemokraadist Tõrva vallavolikogu liige Tarmo Tamm, kelle käsutuses auto varem oli, avaldas kahetsust, et Helme kihelkonnas liigub inimesi, kes selliseid rumalusi teevad. "Ja on kurb, et Tõrva vallas leidub inimesi, kes mõtlevad välja seoseid, mis on veel rumalamad, kui tegu ise. Loodan, et politsei tabab süüdlased kiiresti."

Politsei pressiesindaja Kerly Virk kinnitas, et pühade ajal ei laekunud politseile Tõrva linnast ühtki teadet rehvilõhkumiste ega muude süütegude kohta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles