Uhkemad saluudid lähevad maksma üle 3000 euro

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga- ja Põlvamaa linnades panevad aastavahetuse ilutulestike korraldamisele õla alla vallavalitsused. Võru ja Antsla linna omavalitsused rahva raha tulemöllule ei raiska. Selle eest, et ka nendes linnades raketisära näha saaks, hoolitsevad linnarahvas ja kohalikud ettevõtjad.
Valga- ja Põlvamaa linnades panevad aastavahetuse ilutulestike korraldamisele õla alla vallavalitsused. Võru ja Antsla linna omavalitsused rahva raha tulemöllule ei raiska. Selle eest, et ka nendes linnades raketisära näha saaks, hoolitsevad linnarahvas ja kohalikud ettevõtjad. Foto: arhiiv

Enamikus Lõuna-Eesti linnades saab ka sel aastavahetusel tulevärki näha. Lisaks tähepommidele ja muusikalisele meelelahutusele näeb tule- ja trummi-show’d. Võru ja Antsla omavalitsused aga rahva raha õhku ei lase.

Aastavahetuse ilutulestik Valgas on aastaid olnud uhke ja värvikirev. Ka seekord telliti see osaühingult Ilutulestiku Keskus Arnika ja õhku lastakse raketid keskööl Pedeli paisjärve poolsaarelt. Ilutulestiku korraldab Valga omavalitsus koostöös ettevõtjatega.

«Tulemöll kestab seitse minutit ja maksab 3240 eurot. Milline osa jääb linna kanda, selgub aasta lõpus, sest just niikaua oodatakse heade partnerite ja lahkete annetajate toetusi,» selgitas Valga linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Hele Heletäht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles