Intervjuu: 2017 – avastamiste ja arusaamiste aasta

Sirje Lemmik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseisüsteemis 24 aastat töötanud praegune Lõuna prefektuuri Kagu jaoskonna juht Helmer Hallik on läbi-lõhki kursis valdkonna rõõmude, murekohtade ning tulevikuplaanidega.
Politseisüsteemis 24 aastat töötanud praegune Lõuna prefektuuri Kagu jaoskonna juht Helmer Hallik on läbi-lõhki kursis valdkonna rõõmude, murekohtade ning tulevikuplaanidega. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Lõuna prefektuuri Kagu jaoskonna juht Helmer Hallik heitis pilgu tagasi lõppevale aastale. Ta kinnitas, et jätkuvalt pöörab politsei peatähelepanu joobes juhtidele ning vägivalla ja narkokuritegude ennetamisele.

Vaadates tagasi aastale 2017, mida eelkõige välja toote?

Ma ei ole numbrite inimene ja soovin vaadata pilti laiemalt ning rohkem märgata, kas oleme olnud usaldusväärsed ning kas inimesed on meilt võrreldes varasemaga rohkem abi saanud. Sotsiaaltöö õppimine on viinud mind selleni, et ma ei näe üheski inimeses automaatselt kurjategijat, vaid pigem abivajajat. Aidata tuleb sedagi inimest, kes teisele liiga teinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles