Aasta võrkpallur taastub vigastusest

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondise liider Robert Täht sai teist aastat järjest aasta parima tiitli.
Eesti võrkpallikoondise liider Robert Täht sai teist aastat järjest aasta parima tiitli. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Teist aastat järjest Eesti parimaks meesvõrkpalluriks valitud Võrust pärit Robert Täht on tunnustuse üle rõõmus. Vigastustest paranev sportlane lubab anda endast parima, et kolmas kordki tiitel võita.

Parimad selgusid treenerite, spordiajakirjanike ja rahvahääletuse tulemuste liitmisel. Taas osutus parimaks rahvusmeeskonna nurgaründaja Robert Täht, kes suutnud end mõne aastaga ka Euroopas pildile mängida.

Eesti Võrkpalliliidu saadetud info kohaselt on 24aastasest Tähest on kujunenud koondise selge liider. Lisaks on ta tugevas Poola meistriliigas osaleva Lubini Cuprumi üks põhimehi ja aitas klubi eelmisel hooajal 6. kohale. Lõppeval aastal aitas Täht rahvusmeeskonnal võita Maailmaliiga 3. tugevusgrupi ja edukalt esineda MM-valikturniiridel ja EM-finaalturniiril. EMi alagrupiturniiril valiti ta A-alagrupi parimaks nurgaründajaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles