Aastalõpupeol särasid kogukonna tegijad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tõrva spordihoones tunnustati kogukonna tublimaid, kelle hulgas oli nii noori kui juba staažikamaid ettevõtjaid, spordirahvast ja heategevusse panustajaid.

Aasta tublimatele tegijatele  andsid meened ja tunnuskirjad üle pidulikult ehitud saali kogunenud rahva ees vallavanem Maido Ruusmann ja vallavolikogu esimees Enn Mihailov. Välja kuulutati neli Tõrva valla aasta tegijat.

Tõrva valla aasta tegija on Helme Maasikakasvatus OÜ, kes sel aastal ehitas valmis külmhoone oma toodangu säilitamiseks. Helme Maasikakasvatus teeb aktiivset koostööd teiste piirkonna maasikakasvatajatega, tõestades sellega veel kord, et ühtsuses peitub jõud. Ettevõtja ei karda konkurente, aidates nõu ja jõuga ettevõtlikke noortel kurssi minna maasikamaailma saladustega. Teda on tunnustatud innovatiivsete lahenduste eest maasikakasvatuses. Andrus Horni juhitud ettevõte on tegutsenud juba üle 20 aasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles