Põlva staadion tehakse korda

Maa­rius Suviste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva linnastaadionil algasid rekonstrueerimistööd.
Põlva linnastaadionil algasid rekonstrueerimistööd. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Põlva linnastaadionil algasid eelmisel kuul rekonstrueerimistööd. Staadion peaks valmis saama sügiseks.

„Linnastaadion on nõukogudeaegse olemusega – nagu see kunagi ehitati. Vahepeal seda remonditud ei ole,“ on öelnud vallavanem Georg Pelisaar. Tema sõnul oli alguses staadion kavas valmis saada tänavu juunis, kuid nüüd võib juhtuda, et valmimine lükkub sügisesse.

Eelmise aasta novembris lubas Põlva vallavolikogu võtta vallavalitsusel kuni 400 000 eurot laenu, et staadion saaks valmis.

Vallavalitsus korraldas mullu riigihanke Põlva linnastaadioni rekonstrueerimiseks. Tähtaegselt esitati seitse pakkumust. Kõige madalamat hinda pakkus AS Valmap Grupp – 855 803,09 eurot koos käibemaksuga.

Põlva valla eelmise aasta eelarves oli staadioni ümberehitamiseks 500 000 eurot. Seega madalaima hinnaga pakkumuse ja eelarves ette nähtud summa vahe oli 355 803,09 eurot.

Laenu võtmise eesmärk oligi investeeringu kallinemise katmine. Võrreldes eelarve koostamise ajaga 2016. aasta sügisel, on ehitamise hinnad tunduvalt kasvanud – nii oli kirjas volikogu otsuse eelnõus.

Põlva linnastaadionil algasid rekonstrueerimistööd.

Arvo Meeks/Lõuna-Eesti Postimees

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles