Räpina vald otsib aasta tegijaid

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räpina valla tänumärk.
Räpina valla tänumärk. Foto: Räpina vallavalitsus

Räpina vallavalitsus ootab kaasabi ja ettepanekuid, leidmaks väärilised nominendid Räpina valla hõbedastele tänumärkidele.

Räpina valla tänuõhtu „Märka ja tunnusta 2017“ toimub reedel, 26. jaanuaril Räpina Aianduskooli saalis. Seal tunnustatakse ja tõstetakse esile just 2017. aastal valla elu edendamisel erinevates valdkondades silma paistnud isikuid või kollektiive, samuti organisatsioone või ettevõtteid, kelle tegevus või selle tulemus on väärt tunnustamist.

Vallavalitsus palub esitada nominendid etteantud vormil, mille leiab Räpina valla kodulehelt või vallavalitsuse kantseleist hiljemalt esmaspäevaks, 8. jaanuariks. Esile tõstetav tegu, saavutus või tulemus peab olema aset leidnud või lõpule viidud 2017. aastal, teatas vallavalitsus kodulehel.

Taotluses palutakse ära tuua nominendi nime, näidata ära tegu, saavutus või tulemus, mille alusel nominent esitatakse. Taotlus peab olema varustatud ka nominendi esitaja nime ja kontaktandmetega. Anonüümseid esildisi ei arvestata.

Nominente hindab laiapõhjaline hindamiskomisjon, kuhu kuuluvad erinevate eluvaldkondade esindajad ning valla erinevate piirkondade külade esindajad. Hindama ei kutsuta nominente ega nominentide esitajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles