Tõrva vald liitis oma kultuurimajad ja noortekeskused

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva noortekeskus koondas enda alla Hummuli ja Põdrala noortekeskuse ning Ritsu spordibaasi.
Tõrva noortekeskus koondas enda alla Hummuli ja Põdrala noortekeskuse ning Ritsu spordibaasi. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrva koondas valla senised noortekeskused Tõrva noortekeskuseks ning kultuurimajad Tõrva kultuurimajaks. Inimesed jätkavad siiski tööd senises asukohas.

Tõrva noortekeskus koondas enda alla Hummuli ja Põdrala noortekeskuse ning Ritsu spordibaasi. Tõrva kultuurimaja alla koondusid Riidaja kultuurimaja, Jeti päevakeskus ning Hummuli, Koorküla ja Ala rahvamaja.

Abivallavanem Kalev Laul ütles, et allasutuste korraldus oli nüüdseks liitunud valdades erinev. «Helme vallas näiteks rahvamaja allasutusena ei eksisteerinudki. Olid lihtsalt inimesed vallavanema alluvuses tööl alates juhatajatest ringijuhtideni. Nii ei saanud enam jätkata, oleks vaja olnud eraldi struktuuri – seega oligi küsimus, kas hakata allasutusi juurde tegema. Oldi siiski seda meelt, et kõik kokku panna, sest see tagab parema koostöö,» ütles Laul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles