Kuller jättis paki kojuviimise asemel postipunkti

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hummuli postipunkt asub samas majas sealse A ja O kauplusega. Sinna kuller paki klienti eelnevalt teavitamata jättiski.
Hummuli postipunkt asub samas majas sealse A ja O kauplusega. Sinna kuller paki klienti eelnevalt teavitamata jättiski. Foto: Tiit Loim

Hummulis elavale emale paki tellinud tütar pole rahul kulleriga, kes pidi saadetise koju toimetama, kuid jättis selle hoopis postipunkti ja saatis tagantjärele sõnumi.

Välismaal viibiv tütar valis paki kohaleviimiseks Omniva kulleri, kes paki emale koju toimetaks, kuna polnud kindel, kas postkontor enam Hummulis töötab. Pakis oli jõulukink naise noorele sugulasele. Ema jäi paki koju saabumist ootama. Eraldi postkontorit Hummulis tõepoolest enam pole, aga on postipunkt, mis asub A ja O kaupluses. Sinna kuller saabunud paki jättiski.

«Kuller ei proovinud kontakti saada ei minu ega emaga, vaid saatis emale sõnumi, et mingu Hummuli poodi järele! Maksin kullerteenuse eest topelt võrreldes sellega, mis oleks olnud pakk postkontorisse tellida. See kuller lihtsalt ei teinud oma tööd. Mille eest ta siis palka saab?» küsis naine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles