Ala kooli asus juhtima Ülle Taal

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ala kooli direktori kohusetäitjaks sai Ülle Taal, kes on ühtlasi lähedalasuva Ritsu lasteaia-algkooli direktor ja on praeguses Tõrva vallas elanud 20 aastat.
Ala kooli direktori kohusetäitjaks sai Ülle Taal, kes on ühtlasi lähedalasuva Ritsu lasteaia-algkooli direktor ja on praeguses Tõrva vallas elanud 20 aastat. Foto: arhiiv

Kuigi vahepeal otsis Tõrva vald Ala põhikoolile uut direktorit, otsustati konkurss katkestada ja koolijuhi kohusetäitjaks määrata Ritsu kooli direktor Ülle Taal.

Ala põhikooli direktor Ave Visor lahkus koolijuhi ametikohalt detsembri lõpus omal soovil, tuues põhjuseks terviseprobleemid ja pere kolimise teise valda. Tõrva vallavanem Maido Ruusmann lootis uueks direktoriks leida inimest, kellel puuduvad kohalikud taagad.

Sellega viitas vallajuht konfliktile kooli eelviimase juhi Ants Piirsalu ja Ave Visori vahel. Järelevalvekomisjon, kuhu kuulus ka Visor, leidis Ala kooli õpilaskodu juhtimises ülemöödunud aastal olulisi puudusi ning sellele viidates taandas vald Piirsalu ametist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles