Harrastusluuletajal mõlgub mõtteis juba uus teos

Sirje Lemmik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgalanna Veera Kasimova ammutab oma luuletustele inspiratsiooni loodusest, inimsuhetest ja ümbritsevast elust. Pensionile jäädes on produktiivne harrastusluuletaja avaldanud juba viis luulekogu, millest viimane nägi trükivalgust eelmise aasta lõpus.
Valgalanna Veera Kasimova ammutab oma luuletustele inspiratsiooni loodusest, inimsuhetest ja ümbritsevast elust. Pensionile jäädes on produktiivne harrastusluuletaja avaldanud juba viis luulekogu, millest viimane nägi trükivalgust eelmise aasta lõpus. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Hiljuti ilmus trükist valgalase Veera Kasimova viies luulekogu. Naisel mõlgub aga mõtteis juba uus teos – sedakorda murdekeelne juturaamat.

Kuigi värsse on tal vahelduva eduga sündinud lapseeast peale, hakkas Kasimova aktiivsemalt luuletama kuus-seitse aastat tagasi, mil pensionile jäi. Enim meeldib talle kirjutada loodusest ja tunnetest.

2013. aastal nägi trükivalgust tema esimene kogu «Hingeluule». Aasta hiljem ilmus «Luulejälg», 2015. aastal «Mõtteluule», 2016. aastal «Luulelisa» ja mullu «Värsked värsid». Kokku on kaante vahele saanud ligi 800 luuletust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles