Seitse maavalitsuse töötajat jätkab teenistust senises tööpaigas

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talituse juht Tõnis Lass on üks seitsmest Valga maavalitsuse töötajast, kes samas majas jätkab.
Talituse juht Tõnis Lass on üks seitsmest Valga maavalitsuse töötajast, kes samas majas jätkab. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga maavalitsuse asemel on samas hoones nüüd kolmeliikmeline maakondlik talitus. Lisaks tuli maavalitsusest rahandusministeeriumi alluvusse veel neli maavalitsuse töötajat.

Endise Valga maavalitsuse maasekretär ja viimases otsas maavanema kohusetäitja Tõnis Lass on nüüd rahandusministeeriumi regionaalhalduse osakonna Valgamaa talituse juht. Lass ütles, et siiani on paar päeva uues ametis kulunud tõsisele füüsilisele tööle. Tema kabinet on teisel korrusel nagu varemgi.

«Kõik need asjad, mis vaja, mööblist dokumentideni, peavad saama õigetesse kohtadesse ja riiulitesse. Kus veel midagi on, tuleb ühte kohta kokku tuua, et oleks käe-jala juures ega peaks jooksma,» rääkis Lass.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles