Valga neiu esimene tõsisem amet: palgaline teatri­külastaja

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konkurss palgalise teatrietenduste vaataja ametikoha saamiseks oli väga populaarne. Kinoteater valis Valgast pärit Alissija-Elisabet Jevtjukova välja 450 kandidaadi hulgast.
Konkurss palgalise teatrietenduste vaataja ametikoha saamiseks oli väga populaarne. Kinoteater valis Valgast pärit Alissija-Elisabet Jevtjukova välja 450 kandidaadi hulgast. Foto: Siim Vahur

Kinoteater valis Valgast pärit 21aastase Alissija-Elisabet Jevtjukova palgaliseks etenduste vaatajaks, kes saab kuupalka 1150 eurot. Varem pole tal stabiilset tööd olnud.

Neiu valiti välja 450 kandidaadi hulgast, kuna ta on elus vaid kaks korda teatris käinud ja needki korrad kauges minevikus. Määravaks sai ka tema motivatsioon.

«Otsisime mitte lihtsalt inimest, kes pole teatris käinud, vaid kedagi, kellel oleks teatud kõrvalpilk, analüüsivõime, kes tõesti tahaks seda teha, kultuuri sealt kätte saada,» ütles Kinoteatri esindaja Henrik Kalmet TV3 «Seitsmestele uudistele».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles