Aasta esimesed Võrumaa beebid sündisid kolmapäeval

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrus elav Marve Virk sünnitas kolmapäeval oma kolmanda lapse, keda ootavad kodus nelja-aastane Ragnar ja kuueaastane Rihard.
Võrus elav Marve Virk sünnitas kolmapäeval oma kolmanda lapse, keda ootavad kodus nelja-aastane Ragnar ja kuueaastane Rihard. Foto: Tomi Saluveer

Võrumaa uue aasta esimene laps sündis Lõuna-Eesti haiglas 3. jaanuaril kell 15.32. Sama päeva hilisõhtul sünnitas Võrus elav Marve Virk (31) Võrumaa 2018. aasta esimese tüdruku.

Beebi ema ütles, et tirtsule on juba nimigi valitud. Kuna teiste peres elavate laste nimed algavad R-tähega, otsustasid vanemad selle juurde jäädagi ning kahe poja kõrvale sündinud tütre nimeks saab Rihanna. «See ei ole võetud tuntud popstaari nime järgi,» naeris Marve.

Nelja-aastane Ragnar ja kuueaastane Rihard käivad veel lasteaias ning ootavad ema sõnul pisiõe kojujõudmist kannatamatult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles