Õnnelikud noored vanemad: pisarad tulid meil mõlemal silma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tunne on väga super!» ütlesid noored lapsevanemad Kairit Linder ja Kristo Kogger. Pesamuna tuli ilmale uue aasta esimese lapsena Põlva haiglas.
«Tunne on väga super!» ütlesid noored lapsevanemad Kairit Linder ja Kristo Kogger. Pesamuna tuli ilmale uue aasta esimese lapsena Põlva haiglas. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Põlva haiglas uue aasta esimese lapsena 1. jaanuari õhtul sündinud Christofer Carlstenil on 11 tädi ja neli onu.

«Kõik sai alguse Tartus, kuhu läksime uut aastat vastu võtma,» ütles noor ema Kairit Linder (24). Ta istub Põlva haiglas omaette peretoas ühel pool voodit, teisel pool noor isa Kristo Kogger (26) ja nende vahel tudib pere esimene laps – pesamuna.

«Olime pubis, kui järsku kell kolm öösel tulid veed ära. Kõigepealt läksime kiirabiga Tartu haiglasse, aga sealt saadeti meid koju tagasi – liiga vara olime tulnud. Öeldi veel, et hommikul läheksime oma kodu lähedale haiglasse – võib minna sünnitamiseks,» meenutas Linder. Ta elab küll Võrus, aga otsustas minna Põlva haiglasse, sest «kõik räägivad, et siin on väga hea. Ja ongi hea!».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles