Selgusid aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja

Maa­rius Suviste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseliidu Võru maleva liikmed Antslas.
Kaitseliidu Võru maleva liikmed Antslas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laupäeval kuulutati Pärnus pidulikul üritusel välja aasta kaitseliitlase ja aasta naiskodukaitsja nimed. Aasta 2017 naiskodukaitsjaks valiti Mare Kirr Saaremaa ringkonnast ja aasta kaitseliitlaseks Enno Ottis Jõgeva malevast.

Tänavu oli aasta kaitseliitlase nominente 15 ning aasta naiskodukaitsja nominente samuti 15.

Naiskodukaitse ringkondade ja Kaitseliidu malevate nominentide seas oli Põlva-, Valga- ja Võrumaalt Tuulike Molder (naiskodukaitse Põlva ringkond), Kalle Kalmus (Kaitseliidu Põlva malev), Riina Rääk (naiskodukaitse Valgamaa ringkond), Hannes Vanatoa (Kaitseliidu Valgamaa malev), Marina Kõva (naiskodukaitse Võrumaa ringkond) ja Ain Pajo (Kaitseliidu Võrumaa malev).

2017. aasta parim kaitseliitlane ja naiskodukaitsja said atraktiivse rändauhinna. Kaitseliidu ülema, Naiskodukaitse esinaise, kaitseministri ning kaitseväe juhataja hinnalised kingitused said kõik tiitlile esitatud nominendid.

Aasta kaitseliitlast ja naiskodukaitsjat valiti kaheksandat korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles