Noor ettevõte sihib kahekordset tootmismahu kasvu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva vallas Roobe külas tegutseva Arel Wood OÜ  omaniku ja tegevjuhi Elgo Üksvärava sõnul koosnevad nende valmistatud majad küll suurest hulgast markeeritud detailidest, kuid kliendile kaasapandud juhendi järgi ei ole neid väga keeruline kokku panna.
Tõrva vallas Roobe külas tegutseva Arel Wood OÜ omaniku ja tegevjuhi Elgo Üksvärava sõnul koosnevad nende valmistatud majad küll suurest hulgast markeeritud detailidest, kuid kliendile kaasapandud juhendi järgi ei ole neid väga keeruline kokku panna. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Tõrva vallas tegutsev Arel Wood OÜ oli üks ettevõte, kes kandideeris Valgamaa ettevõtluskonkursil aasta uustulnuka tiitlile. Kiirelt kasvanud firma pakub praegu tööd kümmekonnale kohalikule.

«Hea on teada, et keegi on meie tegemiste vastu huvi tundnud ja meid märganud. Taolised tunnustamised on olulised nii firma omanikele kui kogu töötajaskonnale, need innustavad,» ütles Roobe külas freesprussmajade tootmisega tegeleva firma tegevjuht Elgo Üksvärav, kes on ka firma üks omanikest. Müügi, logistika ning finantsküsimustega tegeleb teine omanik Ardi Kaljusaar.

Üksvärava sõnul pole nad küll suurfirma, vaid kasvufaasis ning pidevas arengus, kuid ruumid tootmise laiendamiseks ja nõudlus toodangu mahu kasvatamiseks on olemas. «Töötame tellimuspõhiselt, lattu ootele oma kaupa ei tooda. Väga oluline on müügitöö. Praegu on tööpõld olemas märtsi lõpuni,» tutvustas Üksvärav tegemisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles