Vene turistid tilguvad tasahilju tagasi

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kindlaid fakte Vene turistide naasmisest pole Värska sanatooriumi juhatajal Vello Saarel eelmise aasta kohta veel lauale lüüa. Kogenud sanatooriumijuht toetub aga sisetundele ning vaatepildile, mis avaneb sanatooriumi ning selle veekeskuse parklates.
Kindlaid fakte Vene turistide naasmisest pole Värska sanatooriumi juhatajal Vello Saarel eelmise aasta kohta veel lauale lüüa. Kogenud sanatooriumijuht toetub aga sisetundele ning vaatepildile, mis avaneb sanatooriumi ning selle veekeskuse parklates. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Venemaalt tulnud turiste oli pühadeperioodil Lõuna-Eestis varasemaga võrreldes rohkem. Sellist idanaabrite rohkust, nagu nähti aastal 2013, tuleb siiski veel kaua oodata või ootama jäädagi.

«Võib öelda, et Vene turiste on tibake rohkem hakanud tulema, kuid 2013. aasta tasemeni me veel ei küüni,» ütles Värska sanatooriumi juhataja Vello Saar. «Huvi meie teenuste vastu on suurenenud ja päringud ei jää lihtsalt päringuteks, vaid tullakse ka kohale.»

Kindlaid fakte Vene turistide naasmisest pole Saarel eelmise aasta kohta veel lauale lüüa. Kogenud sanatooriumijuht toetub aga sisetundele ning vaatepildile, mis avaneb sanatooriumi ning selle veekeskuse parklates: Vene numbrimärgiga autod on tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles