Kiri: lootused seoses taliolümpiaga

, spordihuviline, endine otepäälane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ENDEL SUSI
ENDEL SUSI Foto: Erakogu

Ükskõik mis tähtpäevaga – kas jõulude või pööripäevaga – me seda seostame, läbis 25. detsembri öösel Otepääd lühiajaline külmalaine miinus kuue kraadiga.

Tekkis lootus, et suudeti toota piisavalt kvaliteetset lund, et korraldada 6.–7. jaanuarile plaanitud kahevõistluse maailma karikasarja etapp. Kogu Otepää ettevalmistusmeeskond oli keskööst saadik varaste hommikutundideni töös. Kõik lähima ümbruskonna lumekahurid olid eelnevalt samuti kohale toimetatud.

Nüüd teame, et etapp jäi siiski ära ja mitme sportlase olümpialootused said tagasilöögi. Näiteks lootus, et meie kahevõistlejad suudavad koduradadel välja võidelda plaanitud neli kohta 2018. aasta taliolümpiale ja jõuda olümpial meeskondade konkurentsis vähemalt kaheksa hulka. Või lootus, et naistest lunastab Otepääl olümpiapääsme nooruke Annemarii Bendi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles