Saunamaraton stardib peagi

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullune saunamaraton
Mullune saunamaraton Foto: Monika Otrokova

Euroopa 9. saunamaratoni stardini talvepealinnas Otepääl Kääriku spordikeskuses on jäänud vähem kui kuu. Meeleolukas võistlus läheb lahti 3. veebruari keskpäeval.

Võistkondade ülesanne on leida üles kõik kaardil märgitud saunad, kus tuleb võtta leili vähemalt kolm minutit, istuda kümblustünnis ja ujuda jääaugus.

«Meil on hea meel nentida, et saunamaratoni peasponsor on juba viiendat aastat Otepää ettevõtja Kalev Lemmik,» sõnas peakorraldaja, Otepää valla kultuurijuht Sirje Ginter. «Ka sellel aastal on peaauhinnaks OÜ Lemmik Mees kümblustünn.»

Saunamaratonile võib tulla meeleolukates kostüümides ja põnevate ning eriilmeliste liiklusvahenditega.  «Liiklusvahend on mõeldud saunast sauna kulgemiseks, mitte kihutamiseks. Liikluseeskirjade rikkumise korral tühistatakse võistkonna tulemus,» lisas Ginter.

Paremusjärjestuses osalevad neljaliikmelised võistkonnad, kes on läbinud kõik saunakaardil

märgitud kohad. Võistlejad, kes läbivad kõik saunad, valivad välja ka rahva lemmiksauna.

Saunamaratoni korraldavad Otepää kultuurikeskus, vallavalitsus ning piirkonna saunaomanikud. Toetavad kõik osalevad saunaomanikud ning Otepää vald.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles