Endine tippsuusataja lükkab kogukonna toel pruulikoda käima

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nuustaku Pruulikoda OÜ asutajaliikmed Peeter Kümmel (vasakul) ja Andrus Vahrušev usuvad, et neil õnnestub firma tegevuse käivitamiseks ja arendamiseks kaasata kohaliku kogukonna rahalisele panusele lisaks ka nende oskused, nõuanded ja kogemused.
Nuustaku Pruulikoda OÜ asutajaliikmed Peeter Kümmel (vasakul) ja Andrus Vahrušev usuvad, et neil õnnestub firma tegevuse käivitamiseks ja arendamiseks kaasata kohaliku kogukonna rahalisele panusele lisaks ka nende oskused, nõuanded ja kogemused. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Nuustaku pruulikoja üks asutajaid, suusatajana tuntud otepäälane Peeter Kümmel soovib uue ettevõtte ülesehitamiseks kaasata kohalikke inimesi.

«Rahaline investeering on igale inimesele vaba valik ja võimalus saada osa areneva ettevõtte teekonnast ning edu korral nautida tulemusi ja kasumit. Selge on, et igasuguse ettevõtte asutamisega kaasnevad riskid. Seetõttu usume kogukonna ühendamisse ühtse eesmärgi nimel, et riske vähendada või hoopis välistada,» rääkis Kümmel.

«Väikseima osaku hind on 890 eurot. Et võimalikult paljud saaksid kaasa lüüa, on see teadlikult nii madal. Tegemist on ühelt poolt küll äriga, kuid teisalt tugevalt sotsiaalse üritusega,» selgitas endine tippsuusataja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles