Talvepealinn võõrustab talvist Grillfesti

jaga E-post prindi artikkel saada vihje Loe ja lisa kommentaare

Suvel on Eestis vorsti võidugrillitud vorstipealinnas Tapal juba aastaid. Kui keeruline on talvistes tingimustes vorstivalmistamine, -toppimine ja grillimine, see selgub 4. veebruaril talvepealinnas Otepääl.

FOTO: Aleksander Kuruson / Eesti Grilliliit.

Eestis esimesed talvised meistrivõistlused grillimises saavad teoks 4. veebruaril Otepää keskväljakul.

«Grillima ja kaasa elama on oodatud igaüks, osalemine ja sissepääs on tasuta. Edukaim võistkond pääseb tasuta võistlema Pärnus 9. juunil toimuvale rahvusvahelisele Grillfestile,» andis teada Eesti Grilliliidu tegevjuht Auris Rätsep

Talvisel võistlusel on kolm vooru. Esimene on EV100 vorstivoor, kus valmistatakse ja grillitakse eestimaisest toorainest käsitöövorste. Teine on EV100 üllatusvoor ning tooraine tehakse teatavaks võistluste avatseremoonial. Kolmanda ehk fantaasiavooru töö valmistab iga võistkond oma äranägemisel, kuid teemad on tiimi vabal valikul kas EV100, talv või Otepää. Võistlustöid hindavad Eesti Grilliliidu kohtunikud ja Otepää rahvažürii.

Tagasi üles