Galerii: Konkursi "Rahvalõõts" võidu võttis üllatusfinalist

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Telekonkursi "Rahvalõõts" kolmanda hooaja võitis üllatusena seitsmenda osalejana finaali pääsenud Kert Krüsban Tartust.

Tallinna TV konkursi "Rahvalõõts" kolmas hooaeg jõudis piduliku lõpuni laupäeva õhtul Põlva kultuuri- ja huvikeskuses toimunud finaalkontserdil, millest telekanal tegi otseülekande. Kuues saates võistelnud 18st pillimängijast pidi rahvahääletuse tulemusel finaali jõudma iga saate võitja, ent sel hooajal otsustasid korraldajad korda väikese muudatuse teha ning tuua finaali seitsmendana Kert Krüsbani, kes kogus viiendas saates vähem hääli kui võitja Kaile Mumm.

"Teie hääletamine on olnud tõesti massiline. Isegi niivõrd, et on tekkinud ühes saates olukord, kus enim vaatajate poolehoidu leidnud ja enim kõnesid saanud mängija ei langenud kahjuks kokku. Sestap oleme kolmandal hooajal otsustanud natuke kaarte segada, tuua mängu must hobune, protestikandidaat, kui tohib öelda," põhjendas otsust saate- ja õhtujuht Juhan Uppin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles