Noored avaldasid piirilinna võistkonnale südi vastupanu

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga-Valka võistkonnas oli üks resultatiivsemaid mängijaid Egert Haller.
Valga-Valka võistkonnas oli üks resultatiivsemaid mängijaid Egert Haller. Foto: basket.ee

Tallinnas Audentese spordihallis andis G4S Noorteliiga meeskond laupäeval ühe oma senise hooaja parimatest etendustest, kaotades lõpuks tabeli kolmandale BC Valga-Valka / Maks & Mooritsale 84 : 108. Audentese noored tegid ühtlasi hooaja punktirekordi, kirjutab basket.ee.

Kui poolajapausile mineku ajaks saavutas Valga-Valka edu 50 : 33, siis teine poolaeg oli noorte meeste esituses igati väärt kaup. Kolmandal veerandi hakati vastasele isegi ohtlikult lähenema. Veerandi lõpuks rebis piirilinna esindus siiski edu suuremaks – 78 : 57.

Seejuures tabasid Valga-Valka võistkonna pallurid selgelt paremini vaid kahepunktiviskeid: nende tabavusprotsent oli 69, noortel aga 53. Kolmepunktiviskeid tabasid võitjad 33protsendilise täpsusega, vastastel oli nende tabavusprotsent 30. Vabavisete tabavus oli suisa võrdne: mõlemad meeskonnad realiseerisid neid 75 % täpsusega.

Valga-Valka võistkonna resultatiivseimad olid Elvijs Miculis ja Egert Haller, kes viskasid mõlemad 21punkti, Rain Raadik ja Maris Ziedinš lisasid omalt poolt kumbki 13 punkti. Vastastest viskas Ron Pehka lausa 31 punkti.

BC Valga-Valka / Maks & Moorits on 15 võidu ja 9 kaotusega turniiritabelis jätkuvalt kolmas. Sama võitude ja kaotuste skoor on aga ka AVIS Utilitas Raplal.

Järgmise kohtumise Eesti meistriliigas peab Valga-Valka võistkond 5. veebruaril, võõrustades Valga spordihallis turniiritabelis 5. kohal paiknevat Pärnu Sadama esindust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles