Uuringu kohaselt on ihaldusväärseim tööandja taas Eesti Energia

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Populaarse tööandja Eesti Energia juhatuse esimees Hando Sutter.
Populaarse tööandja Eesti Energia juhatuse esimees Hando Sutter. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tööportaali cvkeskus.ee uuringu kohaselt oli Eesti tahetuim tööandja eelmisel aastal taas Eesti Energia.

"CVKeskus.ee poolt algatatud traditsioonilises Eesti ihaldusväärseima tööandja uuringus anti tööandjatele tänavu üle 8000 hinnangu," ütles CV Keskuse Baltikumi kommunikatsioonijuht Henry Auväärt pressiteate vahendusel. "Eesti ihaldusväärseimaks tööandjaks valisid töövõtjad Eesti Energia. Teise koha Eesti ihaldusväärseimate tööandjate edetabelis haaras Telia Eesti AS ja kolmandaks tõusis Skype Technologies OÜ, kes möödus 2017. aastal kolmandale kohale tulnud ettevõttest Swedbank AS."

"Nooremate kui 35-aastaste töövõtjate seas võttis atraktiivseima tööandja tiitli tänavu Eesti Energialt üle Skype Technologies OÜ," lisas Auväärt.

Eesti Energia valisid töövõtjad Henry Auväärti sõnul tahetuimaks tööandjaks, kuna vastajad leidsid, et töötajad on ettevõttes hästi tasustatud, neil on seal head karjäärivõimalused ja töötajatele on usaldatud suur vastutus. Lisaks toodi oluliste omadustena välja ka tööandja ausust, head mainet ja võimalust viia ellu olulist missiooni.

"Ettevõtte kuvand algab eelkõige inimestest, kes meil töötavad – nemad peegeldavad väljapoole põhjuseid, mis muudavad tööandja atraktiivseks. Meil töötavad oma valdkonna tipud - parimad geoloogid, finantsistid, energeetikud, programmeerijad, IT arhitektid,  markšeiderid ja teised," ütles Energia juhatuse esimees Hando Sutter.

Lisaks Eesti Enerigale, Teliale ja Skype'le mahtusid esikahekümnesse veel Swedbank, Transferwise, Tallink, LHV, Playtech, ABB, Pipedrive, Microsoft, Tartu Ülikool, Elisa, Nortal, Tallinna Lennujaam, Riigimetsa Majandamise Keskus (RMK), Kalev, Kaubamaja, Cleveron ja SEB.

Edetabelist on välja langenud riigikogu, keda töövõtjad pidasid möödunud aastal ihaldusväärsete tööandjate edetabelis 10. koha vääriliseks. Lisaks pole enam 20 ihaldusväärseima tööandja edetabelis ka AS Merko Ehitus, kes saavutas möödunud aastal 16. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles