Mälumänguturniir stardib haldusreformist hoolimata

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pea igal aastal on võistlusel olnud ka uusi tulijaid. Mullu osales esmakordselt Pikasilla võistkond Valgamaalt, kus avavoorus mängisid Karl Egert Sepp (vasakult), Benno Milvek, Margus Sepp ja Hans Tristen Sepp (seljaga).
Pea igal aastal on võistlusel olnud ka uusi tulijaid. Mullu osales esmakordselt Pikasilla võistkond Valgamaalt, kus avavoorus mängisid Karl Egert Sepp (vasakult), Benno Milvek, Margus Sepp ja Hans Tristen Sepp (seljaga). Foto: Jaan Rapp / Lõuna-Eesti Postimees

Järgmisel reedel stardib Nõuni maakultuurimajas 25. korda mälumänguturniir Palupera karikale.

«Palupera valda küll enam pole, aga mul polnud hetkekski kahtlust, kas jätkata turniiriga või mitte,» kinnitas peakorraldaja Kalev Lõhmus. «Traditsioon ju ka maksab midagi. Minule on oluline, et jääks püsima ka mõne väiksema koha nimi – näiteks Palupera.»

Seejuures on kaks mälumängurit tema sõnul osalenud kõigil 25 turniiril: Mairold Kõrvel Otepäält ja Rudo Lilleleht Valgast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles