Riigikogus on raske löögile pääseda

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi inimesed küsivad Tiina Kangrolt tihti, miks ta Riigikogus kõike kiiresti korda ei tee, on naise sõnul oma ideid üldise suure töövoo kõrvalt esitada väga raske.
Kuigi inimesed küsivad Tiina Kangrolt tihti, miks ta Riigikogus kõike kiiresti korda ei tee, on naise sõnul oma ideid üldise suure töövoo kõrvalt esitada väga raske. Foto: Liis Treimann / Postimees / Scanpix

Ajakirjanik ja puudega inimeste eest seisja Tiina Kangro ütles, et pikaajalise hoolduse valdkonnas on liigutud õiges suunas, ent liiga aeglaselt.

Kangro on läbi aastate avaldanud lugusid hooldajate raskest argipäevast ja 2013. aastal valis Postimees ta aasta arvamusliidriks. Kangro kandideeris 2015. aastal Riigikogu valimistel ja kogus korralikud 1669 häält, kuid siiski toona parlamenti ei pääsenud. 2016. aasta lõpus aga pääses ta sinna Juhan Partsi asendusliikmena, kes suundus Euroopa Kontrollikoja liikmeks.

Kangro sõnul on Toompeal töötades esiplaanil suur segadus. «Kõik jooksevad ennast hingetuks. Kogu aeg tegeldakse millegagi, muudetakse tundide kaupa seaduseid. Seadused on läbi analüüsimata, mõjuanalüüsid on tegemata,» rääkis Kangro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles