Piirivalvurid saatsid lekkiva ja roostetava veoki tagasi Venemaale

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veok. Foto on illustratiivne.
Veok. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

18. jaanuari õhtul kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis Valgevene numbrimärgiga Volvo veokit ning avastasid, et sõidukil on ülemäärane õlileke, selle summuti on läbi roostetanud ning esimese ja teise telje amortisaatorid on lõtkuga. Kuna sõiduk ei olnud tehniliselt korras keelati sel Eestisse siseneda ja masin suunati tagasi Venemaale.

18. jaanuari pealelõunal kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis Venemaalt Eestisse siseneda soovinud Eesti numbrimärgiga Volvo bussi. Piirivalvurid avastasid ühistransporti kontrollides, et bussi kütusesüsteem lekib, mistõttu suunati buss erakorralisele ülevaatusele.

18. jaanuaril kella 17 paiku kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis riiki siseneval suunal sõiduautot Audi ning avastasid sellest kiirusmõõteseadet avastava või selle tööd häiriva seadme ehk antiradari. Juhile tehti suuline hoiatus, ta likvideeris seadme ja tal lubati siseneda Eestisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles