Bundsen ja Loštšenikov jõudsid Alūksnes pjedestaalile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ranno Bundsen
Ranno Bundsen Foto: arhiiv

Läinud nädala reedel anti Lätis Alūksnes start tänavustele Eesti, Läti ja Leedu autoralli meistrivõistlustele. Parima eestlasena jõudis pjedestaalile Valgamaa rallisõitja Ranno Bundsen koos kaardilugeja Robert Loštšenikoviga.

Esimesel rallipäeval sõideti kahel korral 11,2 kilomeetri pikkune Mārkalne katse, mille mõlemad sõiduvõidud noppis Ukraina-Eesti võistluspaar Valeriy Gorban ja Sergei Larens (Mini John Cooper Works WRC). Teise kohaga lõpetasid avapäeva lätlased Jānis Berķis ja Edgars Čeporjus (Ford Fiesta R5). Parimate eestlaste lõpetasid reedese võistluspäeva Ranno Bundsen ja Robert Loštšenikov (Mitsubishi Lancer Evo VIII), jäädes Gorbanist ja Larensist maha 12,2 sekundiga.

Laupäeval jätkus ralli seitsme kiiruskatsega. Viimasel katsel tehtud spinnist hoolimata võitsid Alūksne ralli Valeriy Gorban ja Sergei Larens. Läti rallipaar Jānis Berķis ja Edgars Čeporjus lõpetasid võistluse teisel kohal. Teist aastat järjest olid Alūksne ralli parimad eestlased Ranno Bundsen ja Robert Loštšenikov, lõpetades võistluse pjedestaali viimasel astmel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles