Rahvas valmistub sotsiaalmeedias protesti­aktsioonideks alkoholipoliitika vastu

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üle-Eestilisele Lätti sõidule oli end teisipäevaks osalema märkinud 3300 inimest. Foto on illustratiivne.
Üle-Eestilisele Lätti sõidule oli end teisipäevaks osalema märkinud 3300 inimest. Foto on illustratiivne. Foto: Marko Saarm / Sakala

Facebookis organiseeritakse reedeks Balti ketti Valka Alko1000 juurest Tallinna ning vabariigi aastapäevaks on kavas teha üle-eestiline ühissõit Lätti.

Balti keti ürituse on loonud naljaleht Kreemised Meemid. «Eestis ja Lätis korraldatav ühine poliitiline massimeeleavaldus, mille eesmärk on demonstreerida maailmale Baltimaade joomistahet ja juhtida tähelepanu Ossinovski ja valitsuse vahel poole sajandi eest sõlmitud alkoholiaktsiisile, mille salaprotokollid viisid Baltimaade okupeerimise ja kalliste alko hindadeni,» on kirjas aktsiooni lehel.

Ennast ettevõtmisel osalema on märkinud 1700 inimest. Mõnedki on lehel samas huvi tundnud, kas üritus ka päriselt toimub. Ajalehe pöördmise peale saabunud vastus ei anna kindlust juurde. «Ehk,» vastati Kreemiste Meemide poolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles