Joy toob lavale 150 esinejat

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stuudio Joy lauljad ja tantsijad toovad igal aastal kodupubliku ette kaks meelolukat kontserti, ühe neist talvel ja teise kevadel. Fotol stuudio naistantsurühm eelmise aasta talvekontserdil oma etteastet tegemas.
Stuudio Joy lauljad ja tantsijad toovad igal aastal kodupubliku ette kaks meelolukat kontserti, ühe neist talvel ja teise kevadel. Fotol stuudio naistantsurühm eelmise aasta talvekontserdil oma etteastet tegemas. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Laulu- ja tantsustuudio Joy avab laupäeval kontserdiga Valga kultuurikeskuses uue aasta hooaja. Kahe tunni jooksul näeb kolme kuuga õpitut, särtsu lisavad üllatusesinejad.

Laulu- ja tantsustuudio Joy avab homme kontserdiga Valga kultuurikeskuses uue aasta hooaja. Kahe tunni jooksul näeb kolme kuuga õpitut, särtsu lisavad üllatusesinejad.

Meeleoluka talvekontserdiga tervitab stuudio alanud aastat ja talve, kontsert on kingitus nii Valga kui ka Valka rahvale. «Kuna laul ja tants on lastele ühine keel, ongi stuudio eesmärk anda kõikidele võimalus end selle kaudu teostada. Kolme kuuga on selgeks õpitud kontserdijagu laule ja tantse. Ootame kõiki muusika- ja tantsuhuvilisi meie õpitut vaatama-kuulama,» sõnas stuudio juht Marina Jerjomina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles