Trad.Attack! tõi koju aasta ansambli auhinna

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Trad.Attack!
Ansambel Trad.Attack! Foto: Marko Saarm / Sakala

Ansambel Trad.Attack!, kuhu kuuluvad ka Setomaalt pärit Jalmar ja Sandra Vabarna, võitis Eesti Muusikaauhinnad 2018 galal nii aasta ansambli kui aasta etno/folk/rahvaliku albumi tiitli.

Aasta etno/folk/rahvaliku albumi kategooria võitis Trad.Attack! oma albumiga "Kullakarva".

Aasta ansambli nominendid olid lisaks Lexsoul Dancemachine ja Miljardid ning etno/folk/rahvaliku albumi tiitli kategoorias olid peale Trad.Attack!i kandidaadid Curly Strings albumiga "Hoolima" ning Mari Kalkuni album "Ilmamõtsan".

Eesti Fonogrammitootjate Ühing tunnustas parimaid muusikuid juba kahekümnendat aastat Saku Suurhallis.

Trad.Attack! on Eesti muusikaauhindu võitnud ka mitmel korral varem. 2016. aasta auhindade jagamisel pärjati nad samuti aasta ansambli auhinnaga ning samal aastal võitsid nad ka aasta albumi ja aasta etno/folk/rahvaliku albumi auhinna albumiga "Ah!".

2015. aasta auhinnagalal said nad samuti aasta etno/folk/rahvalik albumi auhinna omanimelise väljalaskega "Trad.Attack!" ning aasta muusikavideo auhinna looga "Kuukene".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles