Vist ikkagi nali: Valkas ei paistnud mingit Balti ketti (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuigi Valka Alko1000 juures käib pidevalt laulupidu, nagu seda nimetasid Postimees ja Delfi, ei olnud vaatamata sotsiaalmeedias organiseeritud üritusele näha ühtegi Balti ketis osalejat.
 

Facebookis naljalehe Kreemised Meemid korraldatud üritus Balti kett ALKO1000st Tallinnasse kestab täna kella 15st 18ni.

"Eestis ja Lätis korraldatav ühine poliitiline massimeeleavaldus, mille eesmärgiks on demonstreerida maailmale Baltimaade joomistahet ja juhtida tähelepanu Ossinovski ja valitsuse vahel poole sajandi eest sõlmitud alkoholiaktsiisile, mille salaprotokollid viisid Baltimaade okupeerimise ja kalliste alko hindadeni," on kirjas ürituse lehel.

Aktsioonile on ennast osalema märkinud 1900 inimest ja ürituse lehel on mitu inimest küsinud, kas siis midagi toimub või ei.

Raske öelda, kas Baltimaade joomistahe on eeldatust väiksem või on põhjus mujal, kuid täna kella 15 ajal ei märganud Lõuna-Eesti Postimehe fotograaf Valka Alko1000 kaupluse juures ühtegi keti tegijat.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles