Lõunanaabrite messid tutvustavad vaba aja veetmise võimalusi Eestis

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riia
Riia Foto: Yegorovnick / Alamy/ Vida Press

Balti naaberriikide pealinnades toimub kaks messi, mis annavad ülevaate vaba aja veetmise võimalustest Eestis. Vilniuses toimub mess sellel ja Riias järgmisel nädalavahetusel.

Vilniuses reedel alanud ja pühapäeval lõppeval vabaajamessil Adventur tutvustavad Lõuna-Eesti piirkonnad ja ettevõtjad leedukatele vaba aja veetmise võimalusi Eestis. Leedu messil osaleb Lõuna-Eesti esmakordselt.

Kohal on Jõgevamaa, Peipsimaa ja Tartumaa esindajad ning ettevõtjad. Ahhaa teaduskeskus ahvatleb külastajaid oma põnevate teadusteatritega nii messiboksis kui ka suurel laval. Peamine eesmärk on külastajate meelitamine Lõuna-Eestisse ja kontaktide loomine Leedu reisikorraldajatega.

Riias toimub 2.-4. veebruarini turismimess Balttour, kus lõunaeestlased on traditsiooniliselt käinud lätlastele oma uutest ja huvitavatest turismiatraktsioonidest rääkimas. Riias on Lõuna-Eesti esindatus veelgi suurem – eelmainitutele lisanduvad Valgamaa, Mulgimaa, Põlvamaa ja Võrumaa.

Lätlased on Lõuna-Eestiga juba väga hästi kursis ja sealsel messil on pearõhk uute atraktsioonide tutvustamisel. Lõuna-Eesti keskendub nii Adventuri kui ka Baltouri messil pere- ja kultuurivõimaluste tutvustamisele ning viib messidele nii põnevaid messipakkumisi kui ka vahvaid üllatusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles