Kergejõustiklased naasid kolme medaliga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karel Tilga seekordseteks saavutusteks jäid kaugushüppes tulemusega 7.25 meetrit kätte võideldud teine koht ning teivashüppes 4.24 meetrise kõrguse ületamisega saavutatud viies koht. Pildil on ta aga Eesti Spordimuuseumi esimesel perepäeval kümnevõistlejatega.
Karel Tilga seekordseteks saavutusteks jäid kaugushüppes tulemusega 7.25 meetrit kätte võideldud teine koht ning teivashüppes 4.24 meetrise kõrguse ületamisega saavutatud viies koht. Pildil on ta aga Eesti Spordimuuseumi esimesel perepäeval kümnevõistlejatega. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Tartus toimunud Martin Kutmani kuuendal mälestusvõistlusel kergejõustikus särasid ka Lõuna-Eesti sportlased. Koju toodi kaks hõbedast ja üks pronksmedal.

Poiste U16 vanuseklassis tegi suurepärase võistluse Raul Randma Räpina spordikoolist, kes 60 meetri jooksudistantsil võitis ajaga 7,60 sekundit teise ning kaugushüppes 5.24 meetrise õhulennuga kolmanda koha. Tüdrukute samas vanuseklassis saavutas samuti Räpina spordikooli kasvandik Kärt Hüdsi kaugushüppes tulemusega 4.59 meetrit viienda koha.

Meeste arvestuses oli taas võistlustules Tartu spordiseltsi Kalev esindav Puka noormees Karel Tilga. Tema seekordseteks saavutusteks jäid kaugushüppes tulemusega 7.25 meetrit kätte võideldud teine koht ning teivashüppes 4.24 meetrise kõrguse ületamisega saavutatud viies koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles