Noortel avaneb taas võimalus olla tippjuhtide töövari

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Jüri Ratas tuleb lähiajal ilmselt Põlvamaale.
Peaminister Jüri Ratas tuleb lähiajal ilmselt Põlvamaale. Foto: Monika Otrokova

12.--16. veebruar toimub taas töövarju nädal, mille raames saavad noored tutvuda tipp-poliitikute igapäevase tööga.

“Poliitika ei ole igav, vaid on äärmiselt huvitav. Töövarju nädala eesmärk on seda näidata ka noortele. Üks asi on kuulda erinevate tipp-poliitikute tööst meedia vahendusel, kuid hoopis teine on ise lähedalt tutvuda ja otse esitada endale huvitavaid küsimusi,” ütles töövarjunädala peakorraldaja Liis Ivaste.   

Töövarju nädalast võtavad osa 20 poliitikut: peaminister Jüri Ratas, ministrid Mailis Reps, Kadri Simson, Jaak Aab ja Tarmo Tamm, linnaosa vanemad Alina Tubli, Grete Šillis, Raimond Kaljulaid, Marek Jürgenson, Vladimir Svet, Jaanus Riibe ja Maria Jufereva, Riigikogu liikmed Enn Eesmaa, Kersti Sarapuu, Oudekki Loone, Toomas Paur ja Tiit Terik, Tallinna linnapea Taavi Aas, abilinnapea Vadim Belobrovtsev ja Tallinna linnavolikogu esimees Mihhail Kõlvart. Igat poliitikut on võimalik varjutada ühel noorel ühe tööpäeva.

Töövarju nädal on suunatud 15--24aastastele noortele. Kandideerimisavaldus koos motivatsioonikirjaga tuleb täita esmaspäevaks. Seejärel võetakse ühendust enim motiveeritutega 5. veebruaril.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles