Parimad selgusid kolmel alal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga põhikooli neiu Carmen Rääk saavutas 
60 meetri tõkkejooksus neljanda koha.
Valga põhikooli neiu Carmen Rääk saavutas 60 meetri tõkkejooksus neljanda koha. Foto: Arhiiv / Lõuna-Eesti Postimees

Sarja «TV 10 olümpiastarti» 47. hooaja teisel etapil jõudis Lõuna-Eesti kergejõustiklastest ainsana pjedestaalile Valga põhikooli noormees. Mõnigi noor jäi esikolmikust välja õige napilt.

Lasnamäe kergejõustikuhallis teoks saanud etapil katsus omavahel rammu enam kui 350 noorsportlast 82 koolist. Võisteldi kahes vanusegrupis ning poisid-tüdrukud eraldi. Parimad selgusid kaugushüppes, teivashüppes ning 60 meetri tõkkejooksus. Lõunaeestlased jõudsid parima kümne hulka 13 korral ning koju toodi ka kaks pjedestaalikohta. Tüdrukute nooremas astmes jõudis kümne parima sekka ainsana Valga põhikooli esindaja Alina Tamp, kes kaugushüppes saavutas tulemusega 4.42 meetrit seitsmenda koha. Vanema astme tüdrukutest oli edukaim sama kooli neiu Carmen Rääk, kes 60 meetri tõkkejooksus saavutas 9,68 sekundiga neljanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles