Telia esindused Põlva- ja Valgamaal jäävad alles

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga Telia esindus kolib varsti Euronicsi kauplusesse.
Valga Telia esindus kolib varsti Euronicsi kauplusesse. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Telia otsustas jätta ettevõtte Põlva ja Valga esindused praegu avatuks. Need jätkavad tööd seni, kuni leitakse sobiv partnerlahendus Telia kohaloleku säilitamiseks mõlemas piirkonnas.

«Kohalik kogukond andis meile tugeva signaali, et Telia kohalolek Põlvas ja Valgas on oluline. Suhe ja koostöö kohalike kogukondadega on meile oluline ja otsime praegu aktiivselt partnereid, kellega koostöös saaksime Telia esindatuse nii Põlvas kui Valgas säilitada ka edaspidi. Kuni uue lahenduse leidmiseni vähenevad mõningal määral esinduste lahtiolekuajad,» ütles Telia Eesti ärikliendiüksuse direktor Tarmo Kärsna.

Tema kinnitusel käib hetkel töö selle nimel, et leida partner või partnerid, kellega koostöös saaks Telia endiselt regiooni kohale jääda. Täpsed lahendused on veel lahtised, kaalumisel on erinevad võimalused ning arutusel erinevad koostöömudelid.

«Hetkel on kõige olulisem see, et Telia ei kao piirkonnast kuhugi. Oleme siiralt tänulikud nii oma klientidele kui kohalikule kogukonnale selge sõnumi eest, et Telia kohalolek Põlvas ja Valgas on sedavõrd tähtis,» lisas Kärsna.

Valga Maxima hoones asuvas Telia teeninduses parasjagu oma asutuse televiisorile digiboksi ostmas olnud Valga vallavalitsuse allasutuse Valga Sport juhataja Meelis Kattai ütles, et viimane sõnum teeninduse avatuks jäämisest on äärmiselt positiivne. "See on selge, et kui praegu see kinni oleks pandud, oleks kõik ümber kolinud teise firmasse. Lõpuks saadi aru ja on näha, et üldsuse surve kannab vilja," lausus Kattai.

Kattai sõnul on tal mugav esindusse tulla, kuna sealt saab infot ja vajadusel alati nõu küsida. Vähese külastajate arvu põhjendus tundus talle üllatav. „Nii palju, kui mina siin olen käinud, on alati keegi ees olnud. See on haruharva, kui tulen ja kohe istun pukki. Kas tõesti statistikal on jälle mitu nägu nagu tavaliselt?” küsis ta.

Lõuna-Eesti Postimees avalikustas esinduste sulgemise plaani eelmise nädala algul. Selle üle avaldas nördimust nii mõnigi kohalik liider.

Valga vallavalitsuse allasutuse Valga Sport juhataja Meelis Kattai oli eile Telia Valga esinduses oma asutuse televiisorile digiboksi ostmas.
Valga vallavalitsuse allasutuse Valga Sport juhataja Meelis Kattai oli eile Telia Valga esinduses oma asutuse televiisorile digiboksi ostmas. Foto: Tiit Loim/Lõuna-Eesti Postimees
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles