Laskesuusatajad tegid korraliku võistluse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Regina Oja näitas Itaalias head minekut.
Regina Oja näitas Itaalias head minekut. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Möödunud nädal oli Eesti laskesuusatajatele taas võistlusrohke. Parima saavutuse eest hoolitsesid Regina Oja ning Rene Zahkna.

Reedel jätkusid Itaalias Ridnaun-Val Ridannas lahtised Euroopa meistrivõistlused, kavas olid sprindidistantsid. Eestlastest näitas parimat minekut naiste 7,5 kilomeetri distantsil kõrge 19. koha teeninud SPKL Võru Biathlon esindaja Regina Oja. Nii lamades- kui püstitiirus kõik märgid alistanud Oja näitas head minekut ka suusarajal. Finišis kaotas Regina liidrile 56,5 sekundiga ning tagas hea positsiooni laupäevasele jälitussõidule.

Laupäeval tuli Ojal aga leppida kolme trahviringiga ning see kukutas ta lõpuks 29. kohale. Jälitussõidu viltumineku kompenseeris Oja aga järgmisel päeval toimunud paarissegateatesõidu kõrge neljanda kohaga koos Rene Zahknaga. Euroopa meistriteks krooniti Norra duo koosseisus Thekla Brun-Lie ja Vetle Sjaastad Christiansen.

Lahtistele Euroopa meistrivõistlustele pani punkti aga traditsiooniline segateade, kus kulla sai kaela Ukraina kvartett. Hõbeda võitis Venemaa teatenelik ning pronksile tuli Norra kvartett. Eesti teatenelik koosseisus Meril Beilmann, Johanna Talihärm, Johan Talihärm ning Tarvi Sikk lõpetas võistluse 15. kohaga, jäädes liidritele alla enam kui viie minutiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles