Puka kooli saaga jätkub: on raha või ei ole? (1)

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mis saab Puka koolimajast edasi, ei ole veel lõplikult teada, sest arutelud alles käivad.
Mis saab Puka koolimajast edasi, ei ole veel lõplikult teada, sest arutelud alles käivad. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Emotsioonidest tulvil arutelud Puka kooli tuleviku üle ei ole siiani lõplikku lahendust toonud. Hoolekogu liige leiab, et uus komisjon loodi vaid suitsukatteks. Vallavanema sõnul ei ole enam tulemas suuri rahva­arutelusid, sest aega ei ole. Aga on’s raha või ole?

Sihtasutus Innove on rahuldanud Puka vallavalitsuse esitatud projekti «Puka haridusvõrgu ümberkorraldamine ja Puka keskkooli rekonstrueerimine» taotluse. Osast Puka vallast sai haldusreformi käigus aga Otepää valla osa ning nüüd tuleb teemaga tegeleda Otepää vallavõimul.

Jaanuaris moodustas Otepää vallavalitsus «Puka keskkooli rekonstrueerimise projektilahenduse suhtes ettepanekute tegemiseks vallavalitsuse komisjoni». Sinna kuuluvad Jaanus Barkala (komisjoni esimees), Heikki Kadaja, Kalev Kepp, Kajar Lepik ja Irja Sõnum. Eelmisel nädalal oli komisjoni esimene koosolek.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles