Endine linnapea liitus EKREga

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võru endine linnapea Jüri Kaver.
Võru endine linnapea Jüri Kaver. Foto: Erakogu

Võru endine linnapea Jüri Kaver liitus Eesti Konservatiivse Rahvaerakonnaga (EKRE).

Kaver ütles, et otsus liituda EKREga tuli vajadusest ja soovist vastu seista Võru linna vallutanud punasele maailmavaatele.

«Pärast viimaseid kohalikke valimisi värvus Võru maakonna kaart veripunaseks nii avalikul kui varjatul kujul,» märkis Kaver. «Olen tõsiselt mures Võru linna tuleviku pärast.»

Kaveri sõnul on sotsiaaldemokraadid nii Eestis kui ka Euroopas ühed suuremad massilise immigratsiooni toetajad, mistõttu on vaja sellele vastu astuda. «EKRE on erakond, kes suudab sellele lainele piiri panna,» märkis Võru ekslinnapea.

Kaver töötas Võru linnapeana aastatel 2011–2013, ta on olnud ka Tallinna linnapea Jüri Mõisa nõunik, Riigikogu liige, Eesti Liikluskindlustuse Fondi nõukogu liige ning ASi Võru Vesi nõukogu liige ja juht. Ta kuulub Kindral Johan Laidoneri Seltsi ja Eesti Reservohvitseride Kogusse.

Aastatel 1998–2005 kuulus Kaver Isamaaliitu, aastatel 2005–2017 Reformierakonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles