Põlva meeskond kerkis edetabelis 4. kohale

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puhkuselt naasnud Andreas Rikken (valges nr 4) viskas Coop Põlva parimana 7 väravat ja rassis ka kaitses.
Puhkuselt naasnud Andreas Rikken (valges nr 4) viskas Coop Põlva parimana 7 väravat ja rassis ka kaitses. Foto: Helin Potter

Coop Põlva võitis teisipäeval käsipalli meistrivõistluste 14. ringis HC Viimsi/Tööriistamarketit 31 : 25 (19 : 9) ning tõusis sellega edetabelis neljandale kohale.

«Võit tuli lihtsamalt kui kartsime. Meeskond oli hästi häälestunud ja see andis hea hoo kohe mängu alguses. Kindlasti oli tiim tugevam, sest tagasi olid nii Tõnis Kase kui Andreas Rikken. Teisel poolajal lasime jala juba natuke sirgeks ning seetõttu vahe ka vähenes,» kommenteeris mängu tiimi liige Priit Jõks.

Mäng oli tempokas ja jõuline. 11. minutil määrati Viimsi mängijale punane kaart, kui vastase mängija takistas viskel olnud Coop Põlva meest Markel Veikot, kes kõva pauguga vastu maad lendas ja saalis hetkega vaikuse põhjustas.

Kohtumises viskas Andreas Rikken seitse väravat, Tõnis Kase viis, Mathias Rebane neli, Priit Jõks ja Taniel Sermat kolm, Marken Järv, Kenneth Soo ja Alfred Timmo kaks väravat ning Mihkel Muld, Markel Veiko ja Jaanus Peeter Rüütli ühe värava.

«Esinelikusse pääs ei olnud hooaja alguses eesmärgiks, aga nüüd tahaks väga sinna jõuda,» võttis meeskonna treener Kalmer Musting ootused kokku.

Vaheturniiri jaoks nelja parema hulka jäämine selgub pärast HC Tallinna ja Viljandi HC mängu. Kui mulgid pealinlastest jagu saavad, on Coop Põlva edasipääsu vaheturniirile taganud. "Lootma peab, et jääme nelja parema hulka. Olukord annab selleks ka lootust," lisas Priit Jõks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles