Puka meesansambel tähistab väärikat juubelit

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puka meesansambel täies hiilguses: Marko Koort (vasakult), Mati Kõiv, Peep Harju, Enno Pung ja Ants Ilves ning juhendaja Evald Raidma.
Puka meesansambel täies hiilguses: Marko Koort (vasakult), Mati Kõiv, Peep Harju, Enno Pung ja Ants Ilves ning juhendaja Evald Raidma. Foto: Puka meesansambel

Kuuskümmend aastat koos laulnud Puka meesansambel annab homme Puka rahvamajas juubeli puhul kontserdi ja esitleb oma teist albumit.

Praeguses koosseisus laulavad Mati Kõiv, Peep Harju, Enno Pung, Ants Ilves ja Marko Koort. «Neid mehi on küll kerge õpetada – sellepärast, et nad on kõik juba vanad kalad,» kiitis Evald Raidma, kes juhendab ansamblit juba kaheksa aastat.

Nii et meestel tahtmist ja jõudu ikka jätkub? «Muidugi! Ansambli teise plaadi nimi on ju ka «Ei vannu alla»,» ütles Raidma. «Albumil on eestikeelsed laulud. Meie ainult eesti keeles laulamegi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles