Kodukohvik hoiab lippu kõrgel

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Talupood sai alguse sellest, et mind huvitab, kust tuleb mu toit,» ütles perenaine Eve Veski, kes 2011. aastal avas Põlvas talupoe. Mõne aja pärast lisandus samas majas kodukohvik.
«Talupood sai alguse sellest, et mind huvitab, kust tuleb mu toit,» ütles perenaine Eve Veski, kes 2011. aastal avas Põlvas talupoe. Mõne aja pärast lisandus samas majas kodukohvik. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Hiljuti ehtsa Egiptuse koka eestvedamisel Egiptuse nädala korraldanud Põlva talupood-kodukohvik Tillu plaanib jätkata maitserännakutega.

«Kavatseme edaspidigi teha rahvusköögi nädalaid. See rikastab Põlvamaa toidumaastikku ja endal on ka põnev,» põhjendas perenaine Eve Veski.

Selleks et korraldada näiteks India või Tai nädal, oleks tema sõnul vajalik, et roogasid valmistab just selle maa kokk. Otsingud käivad, et õige pea järgmise kauge maa toiduelamustega välja tulla. «Sära ongi selles, kui päris selle maa inimene teeb süüa.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles