Olümpiadebütant Rene Zahkna: nüüd tuleb teha hooaja parimad sõidud

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu kõikuvat vormi näidanud laskesuusataja Rene Zahkna usub, et suurvõistluse pinge aitab tal heaks soorituseks keskenduda.
Tänavu kõikuvat vormi näidanud laskesuusataja Rene Zahkna usub, et suurvõistluse pinge aitab tal heaks soorituseks keskenduda. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Ülehomme Lõuna-Koreasse Pyeongchangi taliolümpiale startiv laskesuusataja Rene Zahkna (23) võttis reisieelseid kodus veedetud päevi nii rahulikult kui võimalik, sest nõnda kui eksami eelõhtul on hilja tuupimist alustada, võib sportlane suurvõistluse eel liigse punnitamisega kõik nässu keerata.

Kohtusime võrulasest olümpiadebütandiga teisipäeval Kubijal, kui Renel on selja taga lootustandvalt lõppenud nädalavahetus Itaalias. Seal tuli ta koos Regina Ojaga Euroopa lahtistel meistrivõistlustel paarissegateate sõidus neljandaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles