Võrumaalased jõudsid kaitseväe parimate sekka

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vennad Lauri Sild (vasakul) ja Timo Sild koos kaitseväe juhataja kindral Riho Terrasega
Vennad Lauri Sild (vasakul) ja Timo Sild koos kaitseväe juhataja kindral Riho Terrasega Foto: Kaitseväe peastaap

Kaitseväe juhataja kindral Riho Terras autasustas täna 2017. aasta kaitseväe parimaid sportlasi ja spordivaldkonna esindajaid.

Parima võistkonna tiitli said meesorienteerujad Timo Sild, Lauri Sild ja Sander Vaher staabi- ja sidepataljoni spordirühmast, kes võitsid sõjaväelaste orienteerumise maailmameistrivõistlustelt teatevõistluse hõbemedali. Vennad Timo ja Lauri Sild on võrulased. Seejuures sai Timo Sild mullu ka Võrumaa parima sportlase tiitli, parima kuue sekka jõudis selles arvestuses ka Lauri Sild.

Aktiivseimaks meesveteransportlaseks sai aga kolmas Võrust pärit mees – 2. jalaväebrigaadi nooremleitnant Priit Narusk.

Viiendat aastast järjest pälvis kaitseväe aasta sportlase tiitli maadleja kapral Heiki Nabi staabi- ja sidepataljoni spordirühmast, kes võitis Pariisis toimunud kreeka-rooma maadluse maailmameistrivõistlustelt raskekaalus hõbemedali.

2017. aasta aktiivseimaks meessportlaseks tunnistati staabi- ja sidepataljoni vanemseersant Roman Hvalõnski ja aktiivseimaks naissportlaseks mereväe teenistuja Dagmar Samon.

Kõige sportlikuma üksuse ülemaks tunnistati endine logistikapataljoni ülem kolonelleitnant Andres Kraav.

Kaitseväe parim sportlane kapral Heiki Nabi ja orienteerujad teenivad staabi- ja sidepataljoni spordirühmas, kuhu kuuluvad tippsportlased. Spordirühma eesmärk on spordi populariseerimine ja toetamine kaitseväes ning ühiskonnas tervikuna. Samuti võimaldab teenistus spordirühmas perspektiivikatel noorsportlastest ajateenijatel osaleda treeningutel ja võistlustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles