Koolis lõhkes toidukatel

Maa­rius Suviste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, 2. veebruaril kell 09.46 toimus Valga Priimetsa koolis õnnetus, kui köögis lõhkes toidukatel.

Koolitöötajad ega õpilased viga ei saanud. Kohale kutsuti päästeamet. Kuna õpilasi pole täna võimalik toitlustada, saadeti lapsed koju.

Valga Priimetsa kooli direktor Marina Krotova ütles, et tegu oli õnneliku õnnetusega.

«Õnneks sel ajal kedagi sööklas söömas ei olnud ja keegi viga ei saanud. Praegu on kõik kontrolli all,» kinnitas direktor poolteist tundi pärast õnnetust. «Rääkisin söökla juhatajaga: ta ütles, et esmaspäeval saavad lapsed taas süüa.»

Hoolekogu esimees Vitali Mašnitš ütles, et suur toidukatel lõhkes köögis nii suure pauguga, et ka aken läks puruks. «Osa katlast lendas aknast välja,» lisas ta.

Hoolekogu esimehe sõnul tuli söökla juures koridoris alla ka osa ripplaest. «Söökla uks oli sel hetkel lahti, kui pauk käis.»

«Tegemist oli väga õnneliku õnnetusega, kuid on loomulik, et töötajad on juhtunust šokeeritud. Viibisime samal ajal just koolis ning koolimeeskond tegeles vastavalt kooli juhistele ja kompetentselt,» ütles asevallavanem Kalmer Sarv.

Köögis tegutseb eraettevõte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles