Lapse sündi ootav puurivaht jääb tuurilt kõrvale

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti puurivaht Eston Varusk saab peagi taas isaks.
Põlva Serviti puurivaht Eston Varusk saab peagi taas isaks. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Käsipalli Balti liigas hakkavad kätte jõudma põhiturniiri otsustavad hetked. Nädalavahetusel peetakse viies linnas üheksa kohtumist ja kõigil osalevatel Eesti klubidel on ees kaks mängu.

Tabeliseisud näitavad, et kõik meie klubid vajavad punkte. Põlva Serviti on küll edasipääsu kindlustanud, aga B-alagrupi võidu nimel heitlus jätkub. Minski SKA-l on 14 punkti ning Servitil ja Zaporožje ZTR-il kaks vähem, kuid kaks mängu varuks.

Põlvalasi ootavad sel nädalavahetusel külla Läti meister Riia Celtnieks ja Leedu tabelijuht Kaunase Granitas-Karys – mõlemast saadi novembris kodusaalis kindlalt jagu.

«Lihtsad mängud ei tule ja alahinnata vastast ei tohi,» kinnitas Serviti peatreener Kalmer Musting. «Nii meie kui vastased tahame punkte ja tean, et eriti Celtnieks ihub hammast – viimati alistasid nad meid 2010. aastal. Oleme teinud videoanalüüsi ja näitame olulisemaid momente ka mängijatele, et meelde tuletada, kes meil vastas on.»

Serviti läheb tuurile põhiväravavaht Eston Varuskita, kes ootab peresse kolmanda lapse sündi. «Denis Lõokene tuleb kaasa, ta sai Paikuse politseikoolist vabaks,» on Mustingul Jürgen Lepassoni kõrval siiski teine puurivaht olemas.

"Teised peaks kõik rivis olema, ehkki gripilaine kimbutab nii pallureid kui mind ennastki. Ees on väga tähtsad mängud ja peame võidud noppima kui tahame alagrupi esikoha eest võidelda," lisas peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles