Henri Sillaste väravatesadu viis Põlva Serviti Lätis võidule

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Sillaste trump - kiirrünnakud - aitasid Serviti võidule.
Henri Sillaste trump - kiirrünnakud - aitasid Serviti võidule. Foto: Helin Potter

Koduses käsipalli meistriliigas on põhiturniir lõppenud, kuid Balti Liigas selgitatakse välja alles alagrupi paremaid. Laupäeva õhtul Riias tasavägiselt alanud kohtumine Celtnieks Riga ja Põlva Serviti vahel lõppes põlvakate võiduga 33 : 23.

«Kahjuks ei olnud kõik mängijad korralikult häälestunud. Kristjan Muuga tegi enda kohta tavapärasest nõrgema mängu, puudus energia. Ka vahetusmeeste mängutoomine ei toonud mängu vajalikku särtsu. Vahetusmehi kimbutasid pallikaotused,» rääkis peatreener Kalmer Musting.

«Vastase esimene poolaeg oli väga tugev ning mäng kulges punkt-punktis. Olime valmis, et teisel poolajal jätkub tasavägine mäng, kuid kuskil 40. minutil hakkas vastane kustuma. Täna saime energiat Henri Sillaste kiirrünnakutest, mis lõppesid väravatega,» võttis Musting kohtumise kokku.

Väravaviskajad Riias olid Henri Sillaste 12, Anatolii Chezlov viie, Carl-Eric Uibo kolme, Kristjan Muuga, Hendrik Varul, Martin Grištsuk, Siivo Sokk ja Henri Hiiend kahe tabamusega, Sander Sarapuu, Ülljo Pihus ja Mario Karuse viskasid ühe värava.

Lätist sõitsid käsipallurid Riiga, kus eile õhtul mängsid Granitas-Karys Kaunasega. Põlva Serviti on Läti-Leedu tuuril ilma põhiväravavaht Eston Varuskita, kes ootab perre kolmanda lapse sündi. Jürgen Lepassoni kõrval on teise väravavahina Denis Lõokene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles