Osa valitsusest viibib Valgamaal

Maa­rius Suviste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stenbocki majas võib lähiajal mõnigi tool veidikeseks tühjaks jääda: ministrid sõidavad usinalt ringi, viibides muu hulgas Lõuna-Eestis.
Stenbocki majas võib lähiajal mõnigi tool veidikeseks tühjaks jääda: ministrid sõidavad usinalt ringi, viibides muu hulgas Lõuna-Eestis. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES/

Ei tule just sageli ette, et ühe päeva jooksul on Valgamaal korraga erinevatel üritustel mitu ministrit, kuid nii just teisipäeval on.

Peaminister Jüri Ratas, kes reedel käis Põlvas Vabadussamba juures Tartu rahu 98. aastapäeva mälestusüritusel, külastab teisipäeval Otepää vallas Kääriku spordikeskust.

Ka kultuuriminister Indrek Saar on teisipäeval ringsõidul, kui külastab uuenevat Kääriku spordikeskust ning Hellenurme ajaloolist endiselt töötavat vesiveskit. Järgnevalt sõidavad ministeeriumi teatel nii Ratas kui Saar Otepääle, et viibida kultuurikeskuses Euroopa eriolümpia murdmaasuusatamise autasustamisel. Võimalik, et kultuuriminister jõuab Käärikul teha ka ühe suusatiiru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles